Libestid

ONE TOUCH

TEA TREE OIL

Geel-libesti One Touch Tea Tree Oil on valmistatud vee baasil. Läbipaistev, ei sisalda värvaineid, ei ole rasvane ja ei jäta plekke . Libesti lisab mugavustunnet ja naudingut Teie intiimsuhtesse. Geel-libesti One Touch Tea Tree Oil pakub lahendust probleemidele nagu ebamugavustunne vahekorra ajal, kuivus, sügelus –ja põletustunne.

 

Teepuuõli on suurepärane antiseptik ning sellel on ka tugevad põletiku-ja viirusevastased omadused.

 

Modalitatea de utilizare:

Deschideți capacul, apăsați ușor pe flacon și aplicați-l pe zona pentru lubrifiere.

Important:
Gelul-lubrifiantTea Tree Oil nu este un mijloc de contracepție și nu conține ingrediente spermicide. Pe bază de apă, nu conține grăsimi și coloranți. Nu lasă pete și nu se absoarbe. Gelul-lubrifiant TTO poate fi utilizat împreună cu prezervativele. A se păstra la temperaturi cuprinse între +5 și + 25 ° C. A nu se utiliza cu ambalaje deteriorate. Numărul lotului, data producerii și data expirării pot fi văzute pe partea inferioară a tubului.

30ml

Prezervativele ONE TOUCH atunci când sunt utilizate în mod corespunzător  pot preveni o sarcină nedorită  și protejează impotriva bolilor cu transmitere sexuala (BTS), inclusiv virusul HIV (SIDA) -, dar nici una dintre metodele de contracepție nu pot oferi o protecție de 100%.

Oficiul teritorial:

tel.: +371 67462367

tel.: +371 67461282

fax: +371 67473086

е-mail: info@forans.lv

FORANS SIA, "Piepilsētas", Krustkalni, Kekavas n., LV-2111, Latvia

Sediul central:

FORANS Medical GmbH, 44379, Dortmund, Germany

www.forans.de