Libestid

ONE TOUCH

ALOE

One touch Lub Gel Aloe este un gel lubrifiant destinat diminuări uscăciunii genitale şi vaginale. Este elaborat pentru facilitarea penetrării în timpul actului sexual şi pentru primirea unei plăceri mai intense. Gelul lubrifiant pe bază de apă, nu lasă urme de grăsime şi poate uşor fi înlăturat cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este comestibil, cu toate că contractul oral nu este inofensiv.

Modalitatea de utilizare:

Deschideți capacul, apăsați ușor pe flacon și aplicați-l pe zona pentru lubrifiere.

Poate fi utilizat atât cu prezervativ, cât şi fără; nu este contraceptiv şi nu conţine spermicide. A evita contactul cu ochii, cu pielea lezată, sau mucoasele lezate. În caz de iritaţie sau tulburare, încetaţi utolizarea şi adresaţi-vă medicului. A se înlătura cu apă. A se păstra în loc răcoros, uscat, protejat de razele directe ale soarelui.

75ml

Prezervativele ONE TOUCH atunci când sunt utilizate în mod corespunzător  pot preveni o sarcină nedorită  și protejează impotriva bolilor cu transmitere sexuala (BTS), inclusiv virusul HIV (SIDA) -, dar nici una dintre metodele de contracepție nu pot oferi o protecție de 100%.

Oficiul teritorial:

tel.: +371 67462367

tel.: +371 67461282

fax: +371 67473086

е-mail: info@forans.lv

FORANS SIA, "Piepilsētas", Krustkalni, Kekavas n., LV-2111, Latvia

Sediul central:

FORANS Medical GmbH, 44379, Dortmund, Germany

www.forans.de